(Ajam kelapa)
# Ingredienser
1 kg kyllingestykker
1½ spsk fintrevet frisk ingefær
2 mellemstore hakkede løg
2 fed hvidløg
1 spsk sambal oelek
1½ tsk gurkemeje
salt
4 spsk jordnøddeolie
5 dl tyk kokosnøddemælk
1 tsk sukker
1 hakket
forårsløg til pynt
* Tilberedning
Skyl kyllingestykkerne og tør dem i køkkenrulle.
Gnid dem med en blanding af gurkemeje og salt.
Purer ingefær, løg, hvidløg, sambal oelek og 2 spsk vand i en foodprocessor.
Varm olien i en wok og steg løgblandingen i 2 min ved middel varme.
Tilsæt kyllingestykkerne og steg i 10 min. indtil kyllingestykkerne er gyldne.
Tilsæt kokosnøddemælken og sukker, lidt salt, rør godt.
Tildæk og lad simre i 20 min.
Server i en varm skål pyntet med hakkede forårsløg. Ris som tilbehør.