Logo

Frikadeller Danish meatballs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Frikadeller Danish meatballs


400 g kogt svinekød eller kalv og flæsk
1 løg
2 æg
100 g røget flæsk (bacon)
2 skiver franskbrød
peber, salt
 
Kødet hakkes i en kødhakker (kan også skæres i mindre stykker og køres i
foodprocessor eller blender, hvis den er skarp nok.) sammen med flæsket og
løget.
Franskbrødet udblødes i vand, trykkes af og røres i farsen sammen med
æggene.
Peber og salt efter behag, giv dem en hurtig tur på panden, 1 min på hver
side.
Der serveres stuvede bønner eller grønærter og gulerødder. og selvfølgelig
kogte kartofler.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.489 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her