Logo

Spaghetti à la Thomas

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g margarine
1 oksekøds- bouillonterning
500 g oksekød
½ dåse champignoner
salt, peber
8/10 bakke BUKO pikant
2 rødløg
Brun kulør
1 skvæt mælk
 
Svits oksekødet i margarinen, tilsæt løg, pikant og mælken.
Rør rundt, lad det simre ca. 2 min.
Tilsæt oksebouillon, smag derefter til med salt og peber
Tilsæt til sidst champignonerne, lad det stå og simre i ganske kort tid,
Ca. 2-5 min.
Servér.
Tips: Hvis der ønskes en lidt mere fedtfattig version, kan der med fordel
undlades margarine til stegning af kødet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 111 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Lars Løkke’s parti Moderaterne
Effektiv reklame - klik her