Logo

Blomme Althans Reine Claude

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Blomme Althans Reine Claude

 

Althans Reine Claude stammer sandsynligvis fra Bøhmen og hører til Rosenfamilien. Den har store, rundagtige, rødblå frugter med saftigt, gult frugtkød med en sød smag. Skrællen er tyk og har en læderagtig karakter, som let kan skilles fra kødet.

 

Tips til tilberedning

• Særdeles velegnet til marmelade, syltetøj, relish, saft m.v.

• Prøv den i en tærte i stedet for æbler

• Bag den i ovnen og server til vildtretter

• I ikke fuldmoden tilstand er den velegnet til salater som tilbehør til salte retter

 

Vidste du at...

Den oprindelige Claude blomme stammer tilbage fra 1500-tallet og har navn efter Dronning Claude af Frankrig.

 

Opbevaring

På køl i en kortere periode.


I sæson

September til September

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.400 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her