Fuldstændig vidunderlig æbletrifli, særligt når de danske
æbler er i sæson. Prøv denne trifli med kanelcreme
Arbejdstid: 30 min. Kogetid: ca. 10 min. 4 personer.
#
12-16 makroner
600 g æblemos
2 tsk stødt kanel
Kanelcreme:
2½ dl sødmælk
1 spsk majsstivelse
2 æg
50 g sukker
2 hele kanelstænger
evt. ½ vaniljestang
1 dl piskefløde
*
Kanelcreme: Pisk mælk, majsstivelse, æg og sukker sammen i
en gryde.
Tilsæt et stykke kanel og evt. flækket vaniljestang.
Bring cremen i kog under kraftig omrøring og kog i ca. 4
min.
Hæld cremen i en skål og drys overfladen med sukker.
Sæt den i køleskab i ca. 30 min.
Tag de hele krydderier op af cremen.
Pisk fløden til blødt skum og vend den i cremen.
Læg makroner og æblemos lagvist i portionsglas.
Læg kanelcreme på toppen og drys med kanel.