#
750 gr. oksefilet
1 stort løg
4 store skiver syltede rødbeder
125 g champignon
2 syltede grønne agurker
½ bdt persille
4 spsk olie
salt og peber
1 glas rødvin
2 tsk revet peberrod
1 spsk smør/margarine
1 bakke karse
1 dl piskefløde
1 spsk olie
4 cl vodka
1 citron
*
Skær oksekødet i ret store - ensartede - terninger.
Hak løg, syltede rødbeder og agurk samt persille.
Rens svampene og del de største.
Varm olien kraftigt på en pande og steg kødet heri ca. 5 min.
Tag kødet fra panden og hold det varmt.
Kom derefter peberrod og rødvin på panden og kog den af.
Smelt smørret i en gryde og kog løgene klare heri.
Tilsæt skyen, champignon, hakkede rødbeder, agurk, persille og
halvdelen af karsen.
Rør fløden i og smag til med salt og peber.
Hæld ca. 1 spsk olie på en stor varm pande og varm kødet heri.
Hæld vodka over og flamber det.
Kom kødet i saucen og server retten i en skål pyntet med resten af karsen.
Serveres med råstegte kartofler.