En varm og dejligt
mættende vintersuppe med en flot rød farve.
Arbejdstid: 20 min
Kogetid: 45 min. Fryseegnet. 4 personer
#
400 g skært oksekød
2 løg
2 spsk olie
500 g rødbeder
2 persillerødder
eller ¼ knoldselleri
2 fed hvidløg
1 lille dåse konc.
tomatpuré (70 g)
1-2 tsk paprika
5 kviste timian
2 liter hønse- eller
grønsagsbouillon
1 lille bundt
persille
1-2 spsk æbleeddike
salt og peber
1-2 dl syrnet fløde
9%
Tilbehør: brød
*
Skær kødet i
terninger.
Pil løget og hak
det.
Brun kød og løg i en
stor gryde med olie.
Skræl rødbeder og
persillerødder eller selleri og skær dem i små terninger.
Bland grønsager og
knust hvidløg med kødet i gryden og svits dem med et par min.
Tilsæt tomatpuré,
paprika, timian og bouillon.
Lad suppen simre i
45 min.
Skyl og hak
persillen.
Smag suppen til med
æbleeddike, salt, peber og server den i varme skåle eller dybe tallerkener med
et par skefulde syrnet fløde og finthakket persille på toppen.
Giv brød til.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin