Logo

Rødvinsfondue med fonduesaucer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g oksefilet/oksemørbrad i tern
500 g kalkunfilet i tern
500 g små forstegte frikadeller
500 g hele rensede champignon
6 wienerpøser skåret i mindre stykker
 
½ flaske rødvin
½ l grønsagsbouillon
2 laurbærblade
1 kvist timian
6 peberkorn
 
Grundsauce:
cheasy fraiche 500 ml
cremefraiche 18% ¼ l
 
Sauce 1:
konc. tomatpuré
paprika
cognac
salt og peber
 
Sauce 2:
hakket persille
ca. 1 tsk sennep
salt og peber
cognac
evt lidt citron- eller lemonsaft
 
Sauce 3:
hakket løg
fintklippet dild
ca. 1 tsk sennep 
soyasauce
cognac
salt og peber
 
Rødvin og grønsagsbouillon samt krydderier koges op i en gryde.
Kan herefter stå og trække til fonduen skal bruges.

Hældes rygende varm i fonduegryden og sættes over blusset.
Kødet og champignon anrettes på fad.
De 3 saucer kan tilberedes et par timer før.
Grundsaucen blandes, herefter deles den op i 3 skåle.
Resten iblandes efter smag.
Pyntes med hhv paprika, persille og dild og stilles i køleskab til brug.
 
Tips: Forskellige salater og brød kan serveres til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (11 stemmer)
Siden er blevet set 7.667 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her