Logo

Tatarsmør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

125 g smør
lidt sennep
meget klippet persille
1 tsk fintrevet citronskal
1 spsk fintrevet rå løg

Alt røres sammen og afsvales og kan lidt efter rulles til en pølse, der evt. lægges i køleskab eller i fryseren, lige til at skære ud i passende skiver .
Alternativt:

 

50-100 g smør
1-2 tsk chutney eller worchestersauce
1-2 tsk hakket persille
1-2 tsk sennep
1 tsk citronsaft
 
Smørret røres.
Anvendes chutney, gnides den gennem en sigte, og alt sammenrøres.
Spises til stegt fisk.
Kan også anvendes i sandwiches.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.743 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her