Alle elsker rejer, og alle elsker mango, så med denne ret
får du det perfekte match - se opskriften her.
1
person. Tilberedningstid: 30 minutter. Koge/stegetid: 25 minutter. Ikke
fryseegnet.
#
170
g kæmperejer
50
g sukkerærter
50
g peberfrugt
50
g tomat
½
tsk olie til stegning
soja
fishsauce
½ mango
koriander
SPICY RISTET QUINOA
5 g chili
koriander
2
fed hvidløg
5 g
ingefær
½
tsk olie til stegning
75
g kogt rød quinoa
salt
og peber
*
Pil
rejerne.
Skyl
sukkerærter, tomat og peberfrugt og skær alt ud i strimler.
Steg
rejerne i olie og tilsæt grønsagerne.
Smag
til med soja og fishsauce.
Skræl
den halve mango og skær ud i fine både.
Vend
de stegte rejer og grønsager med spicy ristet quinoa, top med de friske
mangobåde og pynt med frisk koriander.
SPICY
RISTET QUINOA
Skyl
og hak chili.
Skyl,
slyng og hak koriander tag lidt til side til pynt af den færdige ret.
Pil
og hak hvidløg.
Skræl
og fint hak ingefær.
Steg
alt i olie sammen med den kogte quinoa og smag til med salt og peber.
TIPS:
Skift gerne rejerne ud med andre skaldyr og koriander ud med thaibasilikum.
Kalorier:
388 kcal. Protein 33 g (34%) Kulhydrat 47 g (45%) Fedt 9 g (21%) Kostfibre 8 g.