Logo

Stegte kyllingelår med pastasalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Stegte kyllingelår med pastasalat

 

Der er brugt kyllingeoverlår til denne ret, men du kan også bruge hele kyllingelår. Lad dem simre i gryden, mens du tilbereder den lækre pastasalat.

Arbejdstid: 30 min. Stegetid: 30 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

4 kyllingeoverlår

1 løg

1 fed hvidløg

salt og peber

2 spsk olie

2 spsk tomatpuré

2 dl bouillon

 

Pastasalat:

200 g små pastastykker

2 spsk olie

1 spsk vineddike eller citronsaft

200 g frisk spinat

1 tomat

persille eller basilikum

salt og peber

*

 

Pil løg og hvidløg og hak dem fint.

Gnid kyllingelårene med salt og peber og brun dem på alle sider i en gryde med olie.

Tag dem op og svits derefter løg og hvidløg.

Læg lårene tilbage i gryden og tilsæt tomatpuré udrørt i bouillon.

Lad dem simre under låg i ca. 25 min.

 

Pastasalat: Kog pastaen efter pakkens anvisning og dryp den af i en sigte.

Rør olie sammen med eddike og vend pastastykkerne i.

 

Skyl spinaten grundigt og damp den kort i den væde, som hænger ved sidste skyl.

Tryk den tør og hak den groft. Vask tomaten og skær den i små stykker.

Vend spinat, tomater og krydderurter i pastasalaten og smag til med salt og peber.

Server kyllingelårene med pastasalaten.

 

TIPS: Du kan bruge let kogte grønne bønner eller lynstegte squash-terninger i stedet for spinat i pastasalaten.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.948 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her