Nyd som grøn ret med
brød til eller server som tilbehør til et stykke stegt fisk eller lidt pølse,
skinke eller paté.
Arbejdstid: 20 min.
Ikke fryse-egnede. Til 2 personer, er du alene så halver portionen.
#
150 g nye gulerødder
(i meget tynde skiver)
150 g spidskål
(eller blomkål, i meget tynde skiver)
4 babysquash (gerne
med blomst, i tynde skiver på langs)
150 g sukkerærter
(fintsnittede, eller hele friskbælgede ærter)
Dressing:
1 bdt persille
30 g valnødder
1 fed hvidløg
(knust)
2 spsk olie
1 spsk vineddike
(eller citronsaft)
1 spsk ahornsirup
(eller honning)
½-1 dl vand
salt og peber
*
Anret grønsagerne på
2 tallerkener.
Skyl persillen
grundigt og slyng den tør.
Blend den sammen med
de øvrige ingredienser og smag til med salt og peber.
Juster tykkelsen med
vand og dryp dressingen over salaten eller server som dip.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin