4 personer. Kogetid i trykkoger: 10 min.
# Ingredienser
4 kalkunschnitzler ca. ¾ kg
2 spsk smør
salt, peber
Fyld:
125 g hakkede champignon
1 hakket løg
2 spsk hakket persille
1 tsk frisk, hakket rosmarin
Til stegningen:
3 spsk smør
1 ½ dl suppe eller bouillon
½ dl cremefraiche (38%)
* Tilberedning
Bank kødstykkerne let og drys dem med salt og peber.
Bland svampe, løg, persille og rosmarin.
Fordel det på kødskiverne.
Drys med salt og peber og kom ½ spsk smør på hver.
Rul kødet sammen om fyldet og bind omkring med bomuldsgarn.
Lad smørret blive gyldent i trykkogeren.
Brun rullerne på alle sider.
Hæld suppen ved bg læg låg på.
Bring gryden på tryk.
Lad rullerne stege i 10 min.
Tag trykket af gryden, hurtigt eller langsomt.
Tag rullerne op og kom creme fraichen i skyen.
Lad det koge igennem og smag til med salt og peber.
Kogte kartofler og/eller grønsager serveres til.