Logo

Fyldte champignon - Funghi Ripieni

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fyldte champignon - Funghi Ripieni


Funghi Ripieni er fyldte champignon perfekt til en lækker forret. På madABC.dk får du både opskrift og ingredienser samt indkøbsliste - the Italien way.

4 personer. Arbejdstid: 20 min. Samlet tid: 20 min.

 

#

Funghi Ripieni:

2 spsk pinjekerner

12 champignon, store

½ glas soltørrede tomater

¼ rød chili

2 fed hvidløg, presset

2 spsk persille, hakket

½ tsk rosmarin, finthakket

2 spsk olie

½ tsk havsalt

1 tsk peber, friskkværnet

50 g parmesanost

*

Hak pinjekernerne og rist dem på en tør pande til de bliver gyldne

Rens champignonerne

Skær stokken af (gem dem) og udhul forsigtigt champignonerne med en lille ske

Dræn de soltørrede tomater for olie og hak dem

Champignonernes stokke og den friske chili hakkes også

Bland soltørrede tomater med stokke, pinjekerner, chili, hvidløg, persille, rosmarin, olivenolie og havsalt og smag til med peber

Fordel fyldet i champignonerne og drys med lidt reven parmesanost

Gratinér dem i ovnen i ca. 20 minutter ved 200 °C og servér dem lune

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.375 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her