Her får en rest kogte kartofler og laks nyt liv i nogle
skønne "frikadeller".
2 personer. Er du
alene så halver portionen. Arbejdstid: 15 min.
Stegetid. 10 min.
#
250 g kogte kartofler
200 g stegt eller kogt laksefilet
1 æggeblomme
2-3 forårsløg
salt og peber
1 spsk olie
Dildsauce:
1½ dl syrnet fløde 9%, let cremefraiche eller græsk yoghurt
1 syltet agurk
1 bundt dild
salt og peber
*
Mos kartofler og laks sammen, og rør æggeblommen i.
Rens forårsløgene, snit dem fint, og rør dem i farsen.
Krydr med salt og peber.
Steg farsen som klatkager på en pande med olie i 3-4 min på
hver side.
Rør syrnet fløde sammen med finthakket syltet agurk,
fintsnittet dild, salt og peber, og server sammen med klat kagerne.
TIPS: Brug evt finthakket, røget laks i stedet for kogt
eller stegt fisk.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin