En frisksmurt kartoffelmad er både dansk og dejlig. Her får
du sommerens bedste kartoffelmadder med rugbrød, franskbrød og pitabrød.
Arbejdstid: 15 min. Stegetid: 8-10 min. 2 personer. Er du
alene så halver portionen.
#
1 løg
1 fed hvidløg
1 cm frisk ingefær
½ frisk chili
250-300 g kogte, nye kartofler
1 spsk olie
1-2 tsk citronsaft
½ tsk stødt spidskommen
salt
frisk koriander
2 pitabrød
*
PIL løg og hvidløg og hak dem fint.
Skræl ingefæren og hak den fint.
Rens chilien for frø og mellemvægge og hak den fint.
Mos kartoflerne groft med en stor gaffel.
SAUTER løgene bløde i en gryde med olie og tilsæt hvidløg,
ingefær og chili.
Steg 1 min. under omrøring.
Tilsæt de moste kartofler og 2-3 spsk vand.
VARM igennem under omrøring og smag til med citronsaft,
spidskommen og salt.
Tilsæt friskhakket koriander og fyld massen i varme pitabrød.
TIPS: Du kan også lægge kartoffelmassen sammen med
brødskiver og stege sandwichene som toast.