Logo

Karrygryde med oksekød og kål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Karrygryde med oksekød og kål

 

En rigtig dejlig og nem gryderet med oksekød og kål, som står og passer sig selv i gryden. Smag til med karry i det omfang, det passer til dine og familiens smagsløg.

Arbejdstid: 20 min. Kogetid. 25 min. 4 personer.

 

#

2 løg (gerne nye med top)

2 spsk olie

500 g hakket oksekød

2 store gulerødder

1 stort spidskål

1-2 spsk karry

1 dl vand

salt og peber

1 bundt dild

 

Tilbehør:

1 citron

rugbrød

*

 

HAK løgene fint, og svits dem i olien, til de bliver klare.

DEL kødet i små stykker, og steg det sammen med løgene, til det bruner.

SKÆR kålen i strimler, og riv gulerødderne groft.

Bland grønsagerne med kødet.

Steg det hele godt igennem, til kålen falder sammen.

TILSÆT karry, og svits med et øjeblik.

TILSÆT 1 dl vand, og lad retten simre uden låg i 25 min.

Rør af og til.

HAK dild groft, og tilsæt det sammen med salt og peber.

 

SERVER retten med citronbåde til at dryppe over. Giv rugbrød til.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.551 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her