Logo

Karrygryde med svinekød, savojkål og kartofler -alletiders opskrift

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Karrygryde med svinekød, savojkål og kartofler -alletiders opskrift

 

En dejlig gryderet med både bid og masser af smag. De røde æbler er et fint tilbehør. Kartoflerne er kogt med i retten, men ikke mere end at der stadig er lidt at tygge på - det hele i én gryde.

Arbejdstid: 25 min. Kogetid: ca. 20 min. Ikke fryseegnet. 4 personer

 

#

3 løg

500 g svinekød i tern fx nakkefilet

2 spsk smør

1 lille savojkål (i brede strimler)

4 tsk karry

1 kg skrællede kartofler (i kvarte)

3 dl vand

salt

2 røde æbler

1 lille bundt persille (grofthakket)

Tilbehør: godt brød

*

 

Skær løgene i tynde både.

Svits løg og kød i smørret i en stor gryde til begge dele bruner.

Tilsæt savojkål og svits til kålen falder lidt sammen.

Tilsæt karry, kartofler og vand.

Lad retten simre under låg til kartoflerne er møre.

Smag til med salt.

Skær æblerne i små tern og drys over retten sammen med persille lige inden servering.

Server brød til retten.

 

TIPS: I stedet for savojkål kan man bruge hvidkål skåret i 1 cm tykke strimler.

Skal det være lidt asiatisk så kom en dåse ananas i små stykker/bidder i.


˜ Årets bedste opskrifter fås på madABC.dk - prøv selv, Madplaner, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.


Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.730 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her