Denne dejlige tomatsuppe mætter godt, fordi den er fyldt med
pasta og grønsager.
Arbejdstid: 40 min. Stege/kogetid: 35 min. 4 personer
#
2 løg
2 gulerødder
3 stilke bladselleri
1 bundt persille
100 g bacon
1 spsk olie
5 kviste timian
2 laurbærblade
1 tsk tørret oregano
1-2 tsk paprika
2 dåser hakkede tomater
5 dl grønsagsbouillon
150 g kort pasta eller suppehorn
salt
Tilbehør: brød
*
PIL løgene, og hak dem.
Rens grønsagerne, og snit dem fint.
Skyl persillen, og hak den.
SKÆR bacon i små terninger, og svits dem gyldne sammen med
løg og olie i en stor gryde.
TILSÆT gulerødder og bladselleri, og svits dem med et par
min.
Tilsæt timian, laurbærblade, oregano, paprika, tomater og grønsagsbouillon.
Lad suppen simre i 25 min.
KOG pastaen i en gryde letsaltet vand efter pakkens
anvisning.
Dryp pastaen af i en sigte, og hæld den i suppen sammen med
den hakkede persille.
Kog suppen op, og smag til med salt.
SERVER suppen med brød.
TIPS: Hvis du foretrækker en cremet suppe, kan du koge grønsagerne
helt møre, og blende suppen, inden du tilsætter pasta og persille.
Husk at tage timiankviste og laurbærblade op, inden du
blender suppen.