Logo

Tomatsuppe med pasta og kødboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Serveres evt. med en skefuld fromage fraise og et af Kirstens gode brød. Meget nem og hurtig suppeopskrift.

Serveres evt. med en skefuld fromage fraise og et af Kirstens gode brød.

 

2 dåser flåede tomater

2-3 dl oksekødsbouillon

2 store løg

1-2 fed hvidløg

2 spsk olie

1 spsk hvedemel

1 dl mælk

200 g kogt pasta

200 g kødboller

½ tsk timian samt salt og peber

 

De finthakkede løg og hvidløg svitses i olien.

Hvedemelet drysses over, og det skal snurre et kort øjeblik.

I en anden gryde opvarmes de hakkede flåede tomater med væde, bouillon og timian.

Lad det simre for svag varme i ca. 10 min.

Tomaterne blendes og blandes med løgene.

Pastaskruer tilsættes sammen med kødboller og mælk.

Suppen varmes godt igennem og smages til med salt og peber.

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.763 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her