1 løg
1 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
½ tsk karry
2 dåser flåede tomater
½ l. grønsagsbouillon
1 dl fromage frais el. cremefraiche
75-100 g pastaskruer (tørre)
salt, peber
fiskeboller, kødboller eller skinketern
fromage fraiche, cremefraiche eller pisket fløde
flûte
smør eller hvidløgssmør
Hak løg og hvidløg fint.
Varm olien i en gryde og svits løg og hvidløg ca. 2 min.
Drys karryen over og og lad den svitse med et par minutter.
Blend de flåede tomater og hæld dem i gryden.
Tilsæt bouillonen og kog suppen ca. 5 min.
Tilsæt pastaen og lad suppen koge i den tid det tager at koge pastaen.
Tilsæt fromage frais eller cremefraiche og kog suppen op.
Smag suppen til med salt og peber og server straks.
Tilsæt fiskeboller, kødboller eller skinketern, afhængig af hvad man bedst kan lide.
Alle tre dele kan også blandes og tilsættes suppen.
Server med fromage fraiche, cremefraiche eller pisket fløde
Spis flûte med kold smør evt. hvidløgssmør til
Tips: Suppen kan fryses