Logo

Tomatsuppe med parmaskinke bagt med emmenthaler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 personer

1 fintsnittet løg
2-3 fed hvidløg
1 dåse flåede tomater
2 dl god grønsags- eller hønsebouillon
evt. 1 dl piskefløde
4 tynde skiver parmaskinke
4 tynde skiver emmenthaler eller fast ost
masser af frisk basilikum
olivenolie
salt og peber

Varm lidt olivenolie i en gryde og sauter løg og hvidløg. Når det er gyldent tilsættes tomater og bouillon. Lad det simre . Blend suppen og kog den igen. Tilsæt fløde og smag til med salt, peber og masser af fintsnittet basilikum. Rul osten ind i parmaskinken og bag dem i en varm ovn, 200ºC 4 - 5 minutter. Server dem i eller til suppen med et godt brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.592 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her