Logo

Suppe med gul squash og rosmarin - 1 g fedt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stor gul squash
nogle kviste rosmarin plus ekstra til pynt
150 g røde linser, skyllede
1 finthakket løg
9 dl frisk grønsagsfond (se dette)
salt og peber
 
Halver squashen og fjern kernerne med en ske.
Skær squashen i et par mindre stykker og læg dem i et ovnfast fad.
Drys med rosmarin samt salt og peber.
Bag i en forvarmet ovn ved 200ºC i 45 minutter.
Imens kommes linserne i en gryde.
Hæld vand over, så det dækker, bring i kog og lad det koge kraftigt i 10 minutter.
Hæld derefter vandet fra, lad linserne dryppe af og kom dem over i en ren gryde sammen med løg og fond.
Lad blandingen simre i 5 minutter.
Smag til med krydderier.
Tag squashstykkerne ud af ovnen og skrab det bløde squashkød fra stykkerne.
Mos kødet med en gaffel og kom det derefter i suppen.
Lad suppen simre i 25 minutter, og øs den derefter op i suppetallerkener. Pynt med mere rosmarin inden servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.758 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her