Logo

Pandekager med is og syltetøj

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pandekager med is og syltetøj

 

Tynde friskbagte pandekager er der vist ingen, der kan modstå. Server evt. en frisklavet rabarberkompot til i stedet for syltetøj.

4 personer. Arbejdstid: 30 min. Bagetid: 20 min.

#

8-12 pandekager:

2 æg

¼ liter mælk

100 g hvedemel

1 spsk sukker

¼ tsk salt

1 tsk citron- eller appelsinskal

50 g smør

 

Tilbehør:

vaniljeis og syltetøj

*

Blend æg, mælk, mel, sukker og salt sammen til en glat dej.

Tilsæt fintrevet citrusskal og smeltet smør.

 

Bag dejen til pandekager - brug ca. ½ dl dej pr. pandekage.

Hold de færdigbagte pandekager varme på en tallerken med alufolie og et viskestykke.

Server pandekagerne med vaniljeis og syltetøj.

 

TIPS: Du kan bage pandekagerne i forvejen og opbevare dem i køleskabet. Fold dem og læg dem på en bageplade med bagepapir, og varm dem i ovnen ved 180 °C i ca 5 min. Eller varm dem i mikroovnen i 2-3 min.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.504 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her