Logo

Opbagt aspargessuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¾ kg hvide asparges
1 ½ l. vand
1 ½ tsk salt

suppe visk
1 porre
1 bdt persille

35 g smør
35 g hvedemel
2 æggeblommer
hvid peber

Aspargeserne skrælles og endestykkerne skæres fra.
Kog dem i letsaltet vand i ca 15 min.
Skær dem ud i småbidder.
Tag hovederne fra og læg dem på en tallerken.

Kom asparges-skræller og rod i vandet og tilsæt suppevisken.
Kog det i ca 30 min og si dernæst suppen.
Kom aspargesstykkerne i den siede suppe - dog ikke hovederne før smørbollen tilsættes.
Smørbollen røres af smør og hvedemel og piskes langsomt ud i suppen. Når suppen er jævn, tages den af varmen og 2 æggeblommer tilsættes, en af gangen.


Smag til med hvid peber og server ristede brødterninger til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.483 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her