50 g gulerødder
50 g porre
50 g løg
1 spsk tomatpuré
2 l. kalvebouillon
½ l. vand
1 laurbærblad
1 frisk kvist timian
150 g kalveinderlår
1 dl fløde
1 æggehvide
200 g strudsekød
lidt frisk kørvel
Brun urterne af, tilsæt tomatpuré, bouillon, vand og krydderurter.
Lad det hele simre i 1 ½ time. Sigtes og smages til med salt og peber.
Kalveinderlåret blendes og køres sejt med salt.
Tilsæt æggehvide og fløde og saml det til en glat konsistens.
Stil farsen på køl i en time.
200 g strudsekød i en strimmel, brunes af og steges næsten færdig, farsen smøres på et stykke bagepapir, hvorpå strudsekødet lægges og farsen rulles omkring.
Rullen steges færdig i ovnen v/180°C.
Rullen skæres i skiver og lægges i en consommé (klaret bouillon), pyntes med kørvel og serveres med godt brød.