1kg hakket oksekød
2 store hakket løg
4-5 fed hvidløg
2 tsk stærk chili
1 spsk rosen paprika
3 spsk hvedemel
3 tern oksebouillon (2 ½ l væske)
4 gulerødder
3 porre
1 selleri
5 mellem kartofler
1 stor dåse koncentreret tomatpure
salt, peber
margarine til stegning
Svits kødet til det er gyldent, kom tomatpure, løg og hvidløg, rør dette godt sammen.
Nu skal der hvedemel, chili og paprika i og hurtig efter skal bouillonen i lidt efter lidt.
Lad det snurre lidt under låg, mens du hakker gulerødder, selleri og kartoflerne i små tern, porrerne skal skæres i ringe, kom alle grønsagerne i suppen og lad den koge til kartoflerne er møre.
Husk at skumme af jævnligt.
Smag til sidst til med salt og peber.
Pynt portionerne med 1 spsk cremefraiche.