1,2 dl tørret kinesiske svampe
150 g friske kinesiske æggenudler
½ bundt choy sum
1 spsk jordnøddeolie
2 spsk sesamolie
150 g finthakket løg
1 ½ l. fiskebouillon
2 tsk soyasauce
1 spsk tynd strimlet ingefær
2 fed hvidløg knust
500 g hellefisk skåret i tynde skiver
Salt
425 g babymajs hakket
100 g rød peberfrugt i tynde strimler
Læg svampene i blød i kogende vand i 20 minutter, lad dem dryppe af og pres overflødig væde ud, skær dem fint. Kog nudlerne hurtigt i kogende vand efter
anvisning på pakken, lad dem dryppe godt af.
Skær bladene af stilkene på choy sums. Skær stilkene i en længde på 1 cm. Varm begge olier i en tykbundet gryde, kom løg og stilke i, steg ved mellemvarme under omrøring i 3 minutter, eller til løg og stilke er møre.
Kom fiskebouillon, soyasauce, ingefær og hvidløg i gryden, og lad det koge op under forsigtig og let omrøring. Kom fiskekødet i, og lad det simre til fisken er næsten mør. Smag til med salt og peber.
Kom majs, peberfrugt, choy sum bladene og svampe i gryden, lad det koge hurtigt op, skru ned for varmen, og lad det simre i 1 minut.
Læg de kogte afdryppede nudler i 4 dybe tallerkner, hæld suppen over nudlerne og server straks.