Logo

Sprødstegt makrel i rustik tomatsuppe med rørt rygeost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stor makrel i filet
1 løg
1 fed hvidløg
1 forårsløg
50 g kapers
12-14 modne danske tomater
Lidt frisk estragon
Olie
2-3 spsk balsamico eddike
1 bøtte rygeost

Løget og hvidløget hakkes fint, sauteres i lidt olie, tomaterne skæres i grove stykker og tilsættes sammen med kapers.
Når tomaterne begynder at falde sammen, tilsættes balsamico, snittet forårsløg, estragon, salt og peber.
Det hele står og snurrer lidt.
Smag og konsistens kan justeres.
Makrelfileterne halveres og steges på skindsiden i en teflonpande i olie ved svag varme, men stadigvæk så meget varme, at fisken ikke står og "koger".
Når skindet er sprødt, burde kødet også være tilberedt færdigt - ellers kan man vende den til sidst.
Rygeosten piskes op og lægges sammen med fisken oven på suppen

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.168 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her