1 Gulerod
1 Persillerod
3 løg
4 Kartofler
½ selleri
1 Squash
Persille
4-5 tomater
2 Grønne pebre
1 håndfuld grønne bønner
¼ Hvidkål
1 lille aubergine
2 spsk olie
Salt
peber
citron
Alle grønsager renses og gulerod, persillerod, hvidkål og selleri skæres i tynde skiver. Squash'en, auberginen og de skrællede kartofler skæres i terninger, pebrene i strimler og tomaterne i skiver.
Alle grønsager, undtagen kartofler, tomater og pebre, svitses i fedtstoffet til de er faldet sammen. Så tilsættes kartoffelterningerne og så meget kogende vand at, det dækker.Det hele koges over svag varme til det er næsten mørt, så kommes tomater og peber i og suppen smages til med salt og peber.
Ved serveringen drysses med hakket persille og lidt citronsaft kommes i for at give den en syrlig smag. Brød spises til.
Alle slags grønsager kan anvendes til denne suppe.