Logo

Rucolasuppe og focaccia med tomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

To personer

1 lille løg
1 dl hvidvin
2 dl grønsagsbouillon
75 g flødeost
½ bdt rucolasalat
2 focacciaboller med tomat
olivenolie
Salt og peber

Hak løget og svits det i olie i en gryde. Tilsæt vin og bouillon og lad simre 5 min. under låg. Rør osten i suppen og smag til. Kom suppe og rucola i en blender og blend suppen jævn. Anret i skåle og toppe med rucolasalat. Server med lune focacciaboller.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.610 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her