Logo

Nem japansk rejesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g rejer
1 dåse flåede tomater
1 dåse ferskner
2 fed hvidløg
1 løg
2-3 spsk karry
¼ piskefløde
1 stor kop vand
1 grønsagsbouillonterning
evt. kinakål
 
Svits løg og hvidløg med karry.
Tilsæt flåede tomater, saften fra fersknerne, fløde og bouillon.
Lad det simre i et kvarter og skær imens ferskner og kinakål fint. kom til sidst rejer og ferskenstykker i suppen (OBS: må nu ikke koge).
Læg strimlet kinakål i bunden af tallerknerne, inden suppen hældes over.
Hvis du bruger den som hovedret, server den da med flûtes som tilbehør.
 
Tips: Denne suppe smager fantastisk godt og er velegnet som forret.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.056 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her