Logo

Rejer i kokosmælkesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ rød chili uden kerner – hakket fint
1 fed hvidløg – hakket fint
1 stilk citrongræs – finthakket
½ tsk gurkemeje
1 spsk olie
1 liter fiske- eller hønsebouillon
2 ½ dl kokosmælk
(af 2 ½ dl kogende vand hældt over 150 g kokosmel, blendet og siet)
200 g rejer
250 g champignon
2 spsk frisk koriander til pynt
250 g kinesiske ægenudler
 
Kom chili, hvidløg, citrongræs og gurkemeje i en gryde med olie og lad det stege 1 minut.
Tilsæt bouillon og lad det småkoge under låg i 10 minutter.
Tilsæt kokosmælk, rejer og rensede kvarte champignon og lad det koge
yderligere 5 minutter.
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken og kom dem i suppen ved
servering, hvor der kan drysses med koriander.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.215 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her