Logo

Rejebrød til fiskesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Brød

2 pakke butterdej
150 g rejer
1 hårdkogt æg
1 spsk blødt smør
1 tsk paprika

Rejerne trykkes fri for væde. Kommes i en blender med det hårdkogte æg og smørret. Blendes, smages til med salt peber og paprika. Denne pasta smøres ud på butterdejspladerne. Disse foldes fra højre og venstre mod midten. Trykkes let sammen og sættes i køleskabet i ½ time. Skæres i skiver på ½ cm. Lægges på bagepapir og bages ved 180°C i 15-20 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.709 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her