Logo

Fersken-melonsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

5 ferskner

1 honningmelon

½ dl fintrevne mandler

1 dl piskefløde

½ dl likør eller cognac

½ dl citronsaft

drys af kardemomme

 

Fersknerne skylles og befries for sten og kommes på blender sammen med den skrællede og udkernede honningmelon.

Frugtmassen blendes med mandler, fløde, citron og likør og smages til med et drys kardemomme.

Suppen serveres som forret til en let som­mermiddag eller som dessert med en klat flødeskum til.

Den kan fryses ned og ny­des som sorbet i halvt frossen tilstand.

Li­køren kan undværes i suppen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 2.120 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her