Logo

Rabarbersuppe med vaniljeis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rabarbersuppe med vaniljeis


En iskold rabarbersuppe serveret med en kugle vaniljeis, så bliver det ikke meget bedre. Det er den helt perfekte sommerdessert!

4 personer. Arbejdstid: 20 min. Kogetid: ca. 5 min.

 

#

300 g rabarber

4 dl vand

100 g sukker

½ vaniljestang

2 tsk kartoffelmel

1 lime (saft)

Tilbehør: ½ liter vaniljeis

*

Rens rabarberne, og skær dem i små stykker.

Bring vand, sukker og kornene af vaniljestangen i kog.

Tilsæt rabarberne, og kog i få min.

Rør kartoffelmel ud i limesaft.

Tag gryden af varmen, rør jævningen i den næsten kogende suppe, og smag til med sukker og lime. Afkøl suppen.

Server rabarbersuppen iskold med vaniljeis.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.026 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her