Denne suppe er ikke jævnet. Hvis du vil have suppen tykkere,
skal du jævne med kartoffelmel eller Maizena og følge anvisningen på
emballagen.
1 time 15 min.
# Ingredienser til 4 personer
500 g rabarber
1 knold ingefær
125 g sukker
1 vaniljestang
7 dl vand
1 dl piskefløde
1 bakke blåbær
*
1. Gør rabarber i stand – der skal bruges 500 g nettovægt.
2. Kom dem i en gryde med skiver af skrællet ingefær og
vaniljekorn og tom vaniljebælg.
Hæld vand over og kog i 5 minutter.
Si suppen i sigte, beklædt med stof af: ostelærred eller
viskestykke af tyndt stof.
3. Afkøl suppen og stil den på køl mindst en time.
4. Pisk fløden med et ni sukker, og anret suppen i tallerkener
eller glas og top suppen med flødeskum og blåbær.
Energiinformation: / pers 284 kcal Protein 5 g. Kulhydrater
12.3 g. Fedt 2.5 g. Fedtenergi 31 %