Logo

Rabarber med smuldredej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


#

400 g rabarberstængler  
75 g sukker  
1 spsk kartoffelmel  
2 tsk vaniljesukker  
  
Smuldredej:  
250 g hvedemel  
75 g smør  
75 g sukker
*

 
Rabarberstænglerne skæres i tynde skiver og blandes med sukker, kartoffelmel og vaniljesukker.
Hældes i et smurt ovnfast fad.
Dejen smuldres sammen af hvedemel, sukker og blødt smør, drysses over rabarberne.
Bages midt i ovnen ved 200 °C i 20 minutter.
Serveres med vaniljeis eller flødeskum. 




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 7.483 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
57123-06-2010 17:55:47 Elin
Ja kære Mogens, det kan jeg godt selv regne ud, men ellers manne manne tak
57223-06-2010 12:16:44 Mogens Hansen
Hej Elin
Prøv dig frem så finder du af det.
57310-05-2010 09:35:05 Elin Mogensen
er denne raberkage fryse egnet

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her