Bagt rabarberkompot med vaniljeyoghurt er en nemt tilberedt
nydelse. En enkel og frisk dessert med vaniljeyoghurt og bagt
rabarberkompot, der både er hurtig og nem at lave og smager dejligt af dansk
sommer.
Tilberedningstid: 30 min. Antal portioner: 4 pers. Denne
opskrift er nem at lave.
#
Ingredienser
700 g rabarber
85 g sukker
1 tsk. stødt kanel
4 dl yoghurt naturel
2-3 tsk. vaniljesukker
*
Forvarm ovnen til 225 °C.
Skyl rabarberne, skær dem i små stykker og læg dem i et
ovnfast fad.
Drys med kanel og sukker og dæk til med alufolie.
Bages i 15 -20 minutter midt i ovnen til de er møre.
Køles af.
Smag yoghurt til med vaniljesukker og hæld det i
portionsskåle.
Fordel de bagte rabarber ovenpå og server.