Udenfor sæson, kan du enten vælge frosne rabarber eller
blommer.
30 min.
# Ingredienser til 10 personer:
300 g rødløg, pillede og skårede
300 g rabarber, istandgjorte
3 spsk lys balsamico eddike
1 citron
3 spsk lyst rørsukker
salt
*
Sådan gør du
1. Pil løg og skær disse i både.
2. Skær rabarber i 2-3 cm stykker.
3. Kom løg og rabarber i en gryde sammen med eddike og 1
spsk. citronsaft.
Lad det simre ved svag varme i 15 minutter. Rør i den undervejs.
4. Kom sukker ved og lad det opløse.
5. Smag til med salt, citron og sukker.
Tips: Relishen skal ikke være vældig salt, heller ikke sur
eller hvinende sød. Der skal være en god balance mellem det sure og det søde,
og saltet skal kun understrege smagen.
Energiinformation: / pers 39 kcal. Protein 1.1 g. Kulhydrat
12.8 g. Fedt 2 g. Fedtenergi 4 %