Logo

Posthusets fiskesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 l fiskesuppe eller fiskebouillon
1 pakke Philadelphia light med hvidløg og urter
1 dåse fiskeboller eller 300 g rå mager fisk i tern
saften fra ½ citron
grønt drys
salt og friskkværnet peber
godt brød
 
Bring suppen i kog.
Hvis der bruges rå fisk dampes stykkerne i suppen og tages op med en
hulske.
Osten smeltes i suppen.
Er den for tynd, kan den jævnes med lidt Maizena.
Bollerne eller fisken tilsættes suppen og varmes igennem. Suppen smages til
med salt, peber og citronsaft.
Suppen pyntes med det grønne drys lige før serveringen.
Godt brød spises til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.023 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her