Logo

Svampesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

ca. 10 personer

500 g svampe Champignon, Karl Johan eller Tragtkantareller
30 g smør
2 skalotteløg
3 spsk hvedemel
1 lille porre
1 ½ ltr bouillon (grønsags)
1 dl fløde
salt, peber
1-2 spsk hvidvin

Rens og skær svampene i tynde skiver. Hak løgene fint, varm bouillonen. Smelt smørret i en gryde, og snur løgene og den finskårne porre klar heri. Tilsæt de delte svampe og svits dem let. Tilsæt hvidvin og lad det koge lidt, uden låg. Drys melet over og rør til afbagningen er glat. Tilsæt den varme bouillon mens du rører hele tiden. Lad det koge godt igennem under stadig omrøring. Tilsæt piskefløden lige inden serveringen og smag til med salt og peber. Rigtig godt med friskbagte flûtes.
Hyggeligt efter en lang fælles svampetur.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.490 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her