Logo

Græskarsuppe med aioli og bruchetta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 græskar
2 hvidløg
olivenolie
½ liter Fiskefond
¼ liter Hvidvin
75 g smør
salt
peber
lidt ingefær
2 æg blomme pasteuriseret
2 tsk Vineddike eller citronsaft
1 fed hakket hvidløg
1 ½ dl solsikkeolie
4 skiver flûtes
tomattapenade

Græskarret rengøres for skind og kerner og skæres i grove stykker sammen med hvidløg, som er pillet i fed. Det hele vendes med lidt olivenolie. Kommes i et ovnfast fad og tilsluttes med alufolie, bages ved svag varme i ca. 30 minutter.

I en gryde koges vin og fond ind og tilsættes græskarret, som koges mørt. Tilsmages med salt, peber og revet ingefær. Blendes glat med kolde smør terninger.

Aioli:
æg blomme, eddike og hvidløg kommes i et litermål, og olien hældes forsigtigt i, så det lægger sig på overfladen. En stavblender stikkes i og man blender forsigtigt fra bunden og op så den samler sig.

Flutes smøres med tapenade og bages sprød i ovnen. Serveres i dyb tallerken med aioli og brød a part.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.708 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her