1 l vand
3 spsk hvedemel
2 grønsagsbouillonterninger
1 pakke flødeost med smag (fx. BUKO Pikant)
3 - 4 dl frosne blandede grønsager, fx. en wokblanding
(alle grønsagsblandinger kan bruges - prøv dig frem.)
salt og peber
evt. lidt citronsaft
godt brød eller kogte suppenudler
Kom vand og hvedemel i en gryde. Pisk melet ud i vandet.
Tilsæt bouillonterningerne og bring suppen i kog under omrøring.
Smelt osten i suppen.
Kom grønsagerne i suppen og lad den simre til grønsagerne er gennemvarme
(ca. 3 min.). Bruges der suppenudler tilsættes de nu og varmes igennem.
Smag til med salt, peber og evt. citronsaft.
Tips: Er du på skrump kan du sagtens bruge en fedtfattig flødeost med
smag. Cheasy og Philadelphia Light har nogle gode smagsvarianter.