Logo

Pastinaksuppe 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g pastinakker
200 g kartofler
1 porre
1 spsk olivenolie
1 l grønsagsbouillon eller vand
3 spsk grov fiskesennep
citronsaft
salt og peber
 
Skyl porren grundigt og snit den i mundrette stykker.
Skræl kartofler og pastinakker og skær dem i tern.
Sautér grønsagerne i olie i få min., de må ikke tage farve.
Tilsæt bouillonen og kog grønsagerne til de er møre, ca. 20 min.
Hæld suppen i en blender og pureér den.
Hæld suppen tilbage i gryden og pisk rigeligt med sennep i, uden af den koger.
Smag til med salt, peber og citronsaft.
Servér hvidløgsbrød med persillepesto til. pestoen kan udelades. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.995 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her