Logo

Oksebouillon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kg oksekød og ben
1 selleri
2 gulerødder
2 porrer
1 persillerod
2-3 l. vand
1 suppevisk (6 stilke persille og 1 stilk timian)
salt, peber
 
Vask kød og ben i koldt vand, kom begge dele i en stor gryde og dæk med
koldt vand.
Bring det langsomt i kog og skum suppen et par gange.
Gør grønsagerne i stand og skær dem i grove tern.
Kom suppevisk og grønsager i suppen.
Kog suppen ca. 2 timer.
Tag kød og ben op.
Si suppen, skum den fri for fedt og smag til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.341 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her