Logo

Majssuppe med rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 spsk hvedemel
2 spsk olie
1 stort løg
1 gul peber
2 skive bacon
2 tomater
3 dl majs
1 l fiskebouillon (evt. terning)
½ tsk tabasco
200 g rejer
1 dl hakket persille
salt, peber
flûtes

Melet svitses i olien for svag varme til det er lysebrunt. Løget hakkes. Peberfrugten renses for stilk og kerner og skæres i terninger. Løg og peberfrugt svitses med. Baconskiverne skæres i små terninger og svitses med. Tomaterne skoldes, flås, hakkes og tilsættes. Majs, bouillon, tabasco og peber tilsættes. Snurrer sammen ca. 40 min. Suppen mixes sammen i foodprocessor. Varmes op igen, rejer og persille vendes i og varmes igennem. Smages til med salt og peber. Serveres med flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.618 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her