Logo

Leversuppe med Shii-take

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g svine- eller lammelever
200 g kyllingebryst uden ben
300 g shii-take svampe
3 spsk olie
3 mellemstore fintsnittede løg
4 fed finthakkede hvidløg
1 tsk finthakket frisk ingefær
2 spsk fiskesauce
40 g grønne bønner skåret i tynde skiver på skrå
40 g små blomkålsbuketter
30 g snittede små champignoner
2 l. vand
25 g snittet kinesisk kål
20 g snittet spinat
30 g friske bønnespirer
3 fintsnittede forårsløg
1 spsk friske korianderblade
3 æg
1 spsk soyasauce
¼ tsk malet sort peber
limebåde til serveringen

Kog leveren i simrende vand i 5 min., lad den køle af og skær den tyndt ud.
Skær kyllingekødet i tynde skiver. Skær shii-take svampene i tynde skiver.
Varm olien op i en wok og steg løgene heri ved mellemvarme i ca. 5 min., til de er let gyldne. Kom lever og kylling i og rør det sammen.
Tilsæt hvidløg og ingefær og steg videre i 1 min., hæld fiskesaucen i og kog igen i 2 min.
Bland shii-take svampe, bønner, blomkål, champignoner og løg sammen i en stor gryde. Hæld vandet i, bring det i kog og kog, til grønsagerne er knap færdige. Tilsæt kål, spinat og bønnespirer og kog videre i 5 min., eller til det lige er færdigkogt. Rør forårsløg og koriander i.
Slå æggene ud i den kogende suppe og rør straks i det. (Æggene vil skille og koge).
Tilsæt soyasauce og peber og server straks med limebåde, hvis saft presses ned i suppen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.537 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her