300 g svine- eller lammelever
200 g kyllingebryst uden ben
300 g shii-take svampe
3 spsk olie
3 mellemstore fintsnittede løg
4 fed finthakkede hvidløg
1 tsk finthakket frisk ingefær
2 spsk fiskesauce
40 g grønne bønner skåret i tynde skiver på skrå
40 g små blomkålsbuketter
30 g snittede små champignoner
2 l. vand
25 g snittet kinesisk kål
20 g snittet spinat
30 g friske bønnespirer
3 fintsnittede forårsløg
1 spsk friske korianderblade
3 æg
1 spsk soyasauce
¼ tsk malet sort peber
limebåde til serveringen
Kog leveren i simrende vand i 5 min., lad den køle af og skær den tyndt ud.
Skær kyllingekødet i tynde skiver. Skær shii-take svampene i tynde skiver.
Varm olien op i en wok og steg løgene heri ved mellemvarme i ca. 5 min., til de er let gyldne. Kom lever og kylling i og rør det sammen.
Tilsæt hvidløg og ingefær og steg videre i 1 min., hæld fiskesaucen i og kog igen i 2 min.
Bland shii-take svampe, bønner, blomkål, champignoner og løg sammen i en stor gryde. Hæld vandet i, bring det i kog og kog, til grønsagerne er knap færdige. Tilsæt kål, spinat og bønnespirer og kog videre i 5 min., eller til det lige er færdigkogt. Rør forårsløg og koriander i.
Slå æggene ud i den kogende suppe og rør straks i det. (Æggene vil skille og koge).
Tilsæt soyasauce og peber og server straks med limebåde, hvis saft presses ned i suppen.