Logo

Linse karrysuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 løg                          

1-2 fed finthakket hvidløg                              

1 spsk olivenolie                          

2 tsk stærk karry                         

1 stor gulerod                              

2 stilke bladselleri                         

160 g røde linser                         

1 liter grønsagsbouillon                                  

1 stk (2 cm) frisk ingefær                              

1 laurbærblad                               

1 tsk salt                    

peber                         

citron- eller limesaft.                    

                                 

Tilbehør: varme flutes.                 

 

Løgene hakkes groft.

Løg og hvidløg svitses i olien med karry i 1-2 min under omrøring.

Guleroden skrælles og hakkes.

Bladsellerien skylles og skæres i skiver.

Tilsætes og svitses med i 1-2 min.

Linser, bouillon, ingefær og laurbærblad tilsættes.

Suppen simrer under låg i ca. 20. min.

Blendes og hældes tilbage i gryden.

Varmes igennem og smages til med salt, peber og citron/limesaft.

Tips: Afhængig af styrken på din karry kan det blive en meget stærk suppe.

Mætter godt. Kun 8 gram fedt pr. person.

 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.064 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her