Logo

Lammekødssuppe fra visengrad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg lammekød fra bov eller bryst
3 gulerødder
1 pastinak
2 porrer
100 g ris
2-3 fed hvidløg
2 laurbærblade
50 g smør
salt
peber

Legering:
2 ½ dl piskefløde
1 æg

Pynt:
1 bdt Persille

Grøntsagerne renses og hakkes i grove stykker.

Læg kødet i en gryde, hæld vand i så det dækker kødet og lad det koge i 30 min.
Skum urenhederne fra og tag kødet op.
Gem væsken

Kødet skæres i tern og svitses i smør
De grofthakkede grønsager tilsættes, og væsken kommes i gryden sammen med risene.

Kog suppen, til risene er møre.
Det tager ca. 15 min.
Smag til med salt og peber, og tag gryden af varmen

Legering:
Del ægget.
Pisk æggeblommen sammen med fløden, og kom det i suppen

Suppen opvarmes igen, men den må ikke komme i kog

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.815 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her